Liput Liput Helena Källblad Clinic 2.4, yleisölippu

Helena Källblad Clinic 2.4, yleisölippu

Tuotekoodi: helenakallblad04/2023
TERVETULOLA HELENA KÄLLBLADIN PITÄMÄLLE KOULUCLINIC- JA VALMENNUSTILAISUUTEEN 1-2.4! Helena Källblad tulee pitämään kouluklinikan jossa hän itse ratsastaa! Klinikalla Helena esittää ratsastaen mitä hevosessa tapahtuu hänen vaikutuksen alla yksi GP liikkeitä osaava hevosella ja yksi kehitysvaiheessa oleva hevosella. Pääsemme seuraamaan miten tilanteen aiheuttamia haasteita yleisön edessä ratkaistaan ja löytämään työkaluja omaan ratsastukseen. Klinikan lisäksi Helena pitää kaksipäiväiset kouluvalmennukset la-su 1-2.4 kaikentasoisille ratsukoille!
Lue lisää
Saatavilla heti
20,00 €

Kuvaus

TERVETULOLA HELENA KÄLLBLADIN PITÄMÄLLE KOULUCLINIC- & VALMENNUSTILAISUUTEEN! 

Klinikka sunnuntai 2.4 klo. 13-14.30
Valmennukset la-su 1-2.4

Helena Källblad tulee pitämään kouluklinikan jossa hän itse ratsastaa! Klinikalla Helena esittää ratsastaen mitä hevosessa tapahtuu hänen vaikutuksen alla yksi GP liikkeitä osaava hevosella ja yksi kehitysvaiheessa oleva hevosella. Pääsemme seuraamaan miten tilanteen aiheuttamia haasteita yleisön edessä ratkaistaan ja löytämään työkaluja omaan ratsastukseen.

Opetuskieli on englanti (valmennukset pidetään myös ruotsiksi).

YLEISÖLIPUT KOULUKLINIKALLE

- Ennakkoon ostettuna online: 20 €/hkl
- Ovelta myytävät liput: 25 €/hkl (vain korttimaksu)

Osta ennakkoon osoitteesta losvikaequestrian.com! Ostovahvistus toimii pääsylippuna. Ennakkomyynti auki 31.3 asti.


KOULUVALMENNUKSET LA-SU 1-2.4

Haluatko sinäkin valmentautua Helena Källbladille? Klinikan lisäksi Helena pitää kaksipäiväiset kouluvalmennukset la-su 1-2.4 kaikentasoisille ratsukoille!

- 65 €/yksityisvalmennus (45 min)
+ maneesimaksu 17 € jos sinulla ei ole maneesikorttia

Sitova ilmoittautuminen viimeistään pe. 24.3 osoitteeseen losvikaridhus@gmail.com. Yksityiskohdat ja aikataulu tulee mailin kautta. Paikkoja on rajoitetusti!

Losvika Ridhus, Itäinen Jokitie 217, 66900 Uusikaarlepyy


Helena on työskennellyt ratsuttajana Carl Hesterin, Claus Erhorn ja Hermann Gösmeierin talleissa, sekä kouluttanut ja kisannut hevosia GP tasolle asti kouluratsastuksessa, 4* tasolle asti kenttäratsastuksessa ja 1,40 m esteratsastuksessa. Hän sijaitsee nykyään Skånessa, missä hän kouluttaa ja kilpailee omia ja asiakkaiden hevosia sekä suunnittelee ja toteuttaa hevosten kuntoutusta. Lisäksi hän toimii suomen kenttämaajoukkueen kouluvalmentajana!

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.