Dubarry

Dubarry Galway Walnut

Tuotekoodi: 3880-52
Dubarry Galway Boots on täydellinen valinta sinulle joka haluat pitää jalkasi kuivana ja hyvin voivana kelissä kuin kelissä. Laadukkaan nahan ja goretex vuoren ansiosta saapas on täysin veden kestävä. Irlantilaista käsityötä vuodesta 1939. Investoi itseesi, investoi Dubarryyn. Dubarry nahka imee 60% vähemmän kosteutta itseensä, ja tarvitsee 70% vähemmän aikaa kuivua kuin muunlaiset nahat.
Lue lisää

Kuvaus

Dubarry Galway boots on ikooninen Irlantilainen käsin tehty vedenkestävä nahkasaapas. Tämä on klassisesta tyylistä tykkäävän hevos- ja koiraihmisen lempijalkine. Jokasään saapas!

Regular mittaisena on saatavana heti varastostamme kolmessa eri värissä:

  • Klassinen Walnut
  • Vaaleampi Brown
  • Moderni Navy/Brown

Muut väriyhdistelmät on saatavana tilaustuotteina.

Mikäli toivomasi koko on tilapäisesti loppu varastostamme - ota yhteyttä meidän liikkeeseen. Tilaamme jatkuvasti lisää, ja toimituksissa ei mene kuin noin  1 viikko.

Dubarryn Galway saapas on täysin GORE-TEX® vuorattu ja tehty Dubarryn DryFast-DrySoft(TM) nahoista. Tämä on alkuperäinen Dubarry, polvipituinen ja hengittävä Galway saapas.

Dubarry nahka imee 60% vähemmän kosteutta itseensä, ja tarvitsee 70% vähemmän aikaa kuivua kuin muunlaiset nahat. Dubarry saappaitten salaisuus on GORE-TEX® sisävuori. GORE-TEX® tekee saappaista 100% vedenkestävät mutta johtaa hikeä pois pitäen jalkasi kuivina.
Galway saapas on myös yllättävän kevyt kokoisekseen verrattuna kumisaappaisiin