Hevonen Rehut Lisäravinteet Science Supplements Complete Electrolytes
Science Supplements

Science Supplements Complete Electrolytes

Tuotekoodi: SS electrolytes 2 kg
Riittämätön elektrolyyttien saanti on usein syynä kilpahevosten alisuorituksiin. Complete Elctrolytes on maittava, vatsaystävällinen ja oikein tasapainoitettu elektrolyyttituote, joka korvaa elektrolyyttejä samassa suhteessa kuin niitä rasituksessa häviää.
Lue lisää
Saatavilla heti
58,00 €

Kuvaus

Complete Electrolytes sisältää kaikki tärkeät elektrolyytit

Complete Elctrolytes on maittava, vatsaystävällinen ja oikein tasapainoitettu elektrolyyttituote, joka korvaa elektrolyyttejä samassa suhteessa kuin niitä rasituksessa häviää.

Keskeiset elektrolyytit natrium, kloridi, kalium, kalsium ja magnesium ovat tärkeitä ravintoaineita, joita tarvitaan hermo-ja lihastoimintoihin. Niitä tarvitaan myös ylläpitämään normaalia nestetasapainoa ja ruuansulatusta sekä  munuais-, keuhko- ja sydäntoimitaa.

Riittämätön elektrolyyttien saanti on usein syynä kilpahevosten alisuorituksiin. Tavanomaisten elektrolyyttituotteiden huono maittavuus rajoittaa usein rehun ja lisärehujen syöntiä ja niiden on osoitettu ärsyttävaän mahaa ja suolistoa ja voivan aiheuttaa vatsahaava.

Complete Eletrolytes:ssa käytetyn MicroBead™ teknologian ansiosta nämä ongelmat voidaan välttää. Koska jokainen rae hajoaa vasta ohutsuolessa, jossa elektrolyytit imeytyvät parhaiten, vähenee mahalaukun ärsytys.

MicroBeadTM teknologian ansiosta jokainen rae hajoaa vasta ohutsuolessa, jossa elektrolyytit imeytyvat. Nain olleen mahalaukun arsytys vähenee.

- Kaikille hevosille ja poneille työssä
 - Annostellaan tyonmaäran ja ulkolampotilan mukaan
-  FEIn säantöjen mukainen
- Valmiste on tutkittu seuraavien kiellettyjen aineiden varalta: kofeiini, teofylliini, teobromiini, hyoskiini, hordeniini, morfiini ja atropiini

Myydään 2 kg pakkauksessa (pakkauksessa annostelumitta)