LÄMPIMÄSTI TERVETUOLA MEILLE!

Losvika Djurklinik 

Losvika aloitti toimintansa pienenä eläinlääkärivastaanottona vuokratiloissa v.2002 kun Maria Losvik jätti pitkäaikaisen kunnaneläinlääkäriviran taakseen siirtyäkseen  yksityiseksi ammatinharjoittajaksi. Reilut 10 v sitten tilat eivät enää täyttäneet toiminnan vaatimuksia, ja aloitettiin kokonaisvaltaisen klinikan rakennuttamista Uudenkaarlepyyn kauniissa ympäristössä. Täällä toimimme edelleen. Klinikka sijaitsee aivan joen rannassa. Klinikan yhteydessä on talli, maneesi ja kuperassa maastossa  joen rannassa kiemurteleva maastopolku. Tässä idyllisessä paikassa toimii meidän pikku tiimi eläinlääkäreitä, eläintenhoitajia,  ja hevosia. Ja tietenkin verkkokauppa johon juuri olet astunut sisään.

Losvika Eläinklinikka • Losvika RidhusNetVet by Losvika

 

 

 

 

Hevosihmisinä tiedämme miten paljon aikaa kuluu tallilla. Ratsastamiseen liittyy niin paljon enemmän kuin pelkästään satulassa istuminen. Me hevosihmiset olemme taitavat asettamaan itseemme  korketia odotuksia. Vuorokauden tunneista annamme suuren osan hevosillemme ja tallissa olemiseen. Aivan liian usein hikisinä, kylmin sormin, varpain ja vaattein. Me Losvika Equestrianissa toivomme  muutosta tähän, ja haluamme että käyttämämme varusteisiin ja vaatetukseen asetamme yhtä suuret vaatimukset kuin itseemme. Valikoimamme ei ole suurin mahdollinen, eiä hintataso edullisin – ja tätä emme haluakaan niiden olevan. Edustamamme tuotteet ja brändit  kestävät tarkastelua. Ne ovat käytännölliset, kestävät ja toimivat – juuri aktiiviseen harrastamiseen suunniteltuja. Haluamme korostaa laadun merkitystä yli määrän. Myymämme tuotteet ovat vain sellaiset jotka itsekin käytämme.

 

 

 

 

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta tai brändiä? Meillä on tiivis yhteistyö yhteistyökumpaneidemme kanssa, ja sitä myötä hyvä mahdollisuus tilata juuri sinulle suunniteltuja , kustomoituja tuotteita. Esimerkiksi mainittakoon Animo, Anna Scarpati, Dy'On ja Petrie Boots jotka tarjoavat tällaisen mahdollisuuden. Ole yhteydessä niin löydetään juuri sinulle täydellinen ratkaisu!

Toivottavasti löydät uusia lempituotteita itsellesi ja eläinystävillesi meiltä!