Hevoset-messut

Etsitkö inspiraatiota ja laatua?
 
Losvika Equestrian on mukana Tampereen Hevoset-messuilla ensimmäistä kertaa, osastomme on A 301. Tapahtuma kokoaa yhteen niin hevosalan harrastajat, -ammattilaiset kuin -yritykset. Olemme ylpeydellä ja ilolla mukana tapahtumassa. Osastoltamme löydät parhaat merkkimme, jotka kuvastavat intohimoamme hevosiin ja ratsastukseen.

Blogi

27.03.2024
Hevoset-messut

Etsitkö inspiraatiota ja laatua?
 
Losvika Equestrian on mukana Tampereen Hevoset-messuilla ensimmäistä kertaa, osastomme on A 301. Tapahtuma kokoaa yhteen niin hevosalan harrastajat, -ammattilaiset kuin -yritykset. Olemme ylpeydellä ja ilolla mukana tapahtumassa.


Osastoltamme löydät parhaat merkkimme, jotka kuvastavat intohimoamme hevosiin ja ratsastukseen. Ratsastus on urheilua isolla U:lla! Olemme ylpeitä siitä, että kaikki myymämme merkit ovat todellakin suunniteltu urheiluun. Meille on tärkeää, että myymämme tuotteet ovat suomalaisia tai eurooppalaisia.


Meidät löydät osastolta A 301 ja osastomme on täynnä sekä huipputarjouksia että kauden uusimpia uutuuksia.
Tule päivittämään kisalookkisi näyttävillä Animon kisatakilla tai -housuilla! Lisää lookkiisi teknistä, hengittävää materiaalia oleva kisapaita.  Huom näistä tuotteista hyviä tarjouksia.
Otamme mukaan myös todella suositut Animon Zodiak-saappaat. Tule kokeilemaan näitä lähestulkoon mittatilaussaappaita, joita saa 2 cm välein mitoitettuna. Tulet ihastumaa niiden valmiiksi pehmeään italialaiseen nahkaan.


Uutuutena meillä on iso valikoima Cavalleria Toscanan satulahuopia. Kevätväreinä tyylikäs beige ja hopeanharmaa. Muista myös näihin sopivat korvahuput.


Osastoltamme löydät ammattilaisten käyttämät Charles Owen -kypärät sekä erinomaisen hintalaatu-suhteen omaava Kentucky Horsewear -tuotteet.


Nia-Maria ”Ninni” Gröhn vierailee osastollamme lauantaina klo13-14. Tule kysymään Ninniltä ratsastustasi tukevan oheisliikunnan treenivinkit! Ninni luottaa Charles Owenin turvallisiin ratsastuskypäriin sekä Kentuckyn tuotteisiin.


Osastoltamme myös VILLAgen villapatjat ja Wooler-tuotteet.
 
Perinteiseen tapaan arvomme yhdet Dubarryn saappaat. Löydät osallistumisohjeet Losvika Equestrian somekanavilta.

Tavataan osastolla A 301!

Messuterveisin Losvika Equestrianin tiimi