Joulu on taas!

Onko sinulla tapana tehdä toivelista pukin konttia varten? Meidän mielestä paras lahja on sellainen josta voit nauttia todella pitkään. Tässä parhaat joululahjavinkkimme josta et saa jäädä paitsi!

Blogi

13.12.2022
Joulu on taas!

Vuoden joululahja neulepaita merino villa

Vuoden joululahja

Villaneule on vuoden joululahja 2022! Mikäli et itse sairasta ”neuloosia” tässä löydät erinomaiset vaihtoehdot.

Animo ja Cavalleria Toscanan villaneuleet valmistetaan luonnonmateriaaleista kuten merino ja villa. Tuotanto tapahtuu eurooppalaisissa tehtaissa jotka sietävät  kestävän kehityksen tarkastelua.

Esimerkkeinä tämä ihana paksu pystykauluksinen neule tai tyylikäs villaneule. Pusero sopii yhtä hyvin arkeen kuin talliin. Molemmat löytyvät sekä naisille että miehille.

Katso lisää →


Pidä jalat lämpiminä!

Toinen neulottu ehdoton suosikki on polviin saakka ylettyvät alpakkasukat Dubarryltä. Tämä ohut, lämmin, ja kestävä villasukka sopii täydellisesti Dubarryn Galway saappaisiin.

Galway saappaista puheen ollen - tämä on hitti! Ehkä itsellesi täydellinen lahja? Tämä ikooninen saapas pitää jalkasi lämpimänä ja kuivana säässä kuin säässä vuodesta toiseen. Gore-tex teknologian ja ensiluokkaisen nahan ansiosta saapas on täysin vesitiivis ja hengittävä. Saappaiden iskua vaimentava pohjallinen tekee niistä selkeän valinnan.

Katso lisää →

Dubarry Galway saappaat ja alpakka villasukat joululahjaksi

Animo Zodiak pehmeät ratsastussappaat

Istuu täydellisesti ensimmäisestä kerrasta lähtien!

Saapastaivaalta uusin tuote on Animon Zodiak. Tämä ratsastussaapas ei hierrä eikä vaati jalkaan totuttamista sopiakseen täydellisesti juuri sinulle.

Zodiak on yhtä pehmeä kuin chapsi,  antaen saappaan tyylikkään kokonaisuuden.

Kokotaulukko antaa mahdollisuuden valita juuri passelin saappaan sinulle, sillä vaihtoehtoja sekä pohkeen korkeus että leveysmitoissa on todella reilusti. Tämä tietysti  ilman lisäkustannusta. Zodiak on WOW-tuote!

Katso lisää →


Kentcuky heijastava loimi koiralle

Helppo arki!

Heijastinliivin käyttö on ehdoton tähän vuodenaikaan.

Kentuckyn heijastava koiraloimi tekee koiran ulkoilluttamisesta turvallisen ja helpon. Mantteli on todella helppo laittaa koiralle päälle, eikä rajoita sen liikkumista.

 

Katso lisää →


Kaikki nämä tuotteet, ja paljon, paljon muuta löydät meiltä. Tilaamalla tällä viikolla voimme taata että tilauksesi ehtii perille jouluksi. Losvika Equestrian - kestävän jouluostoksen kannattaja!