Losvika Equestrian mukana Helsinki International Horse Showssa!

Losvika Equestrian mukana Helsinki International Horse Show:n Expossa.

Blogi

09.10.2023
Losvika Equestrian mukana Helsinki International Horse Showssa!

 
Losvika Equestrian suuntaan ensimmäistä kertaa ikinä Helsinki International Horse Showhun!
 
Löydät meidät Paviljongista ja paikka on P 33, HIHS Expo on auki torstaista sunnuntaihin.
 
Tule kokeilemaan klassisia irlantilaisia vedenkestäviä saappaita, Dubarryja. Jokainen kenkien kokeilija voi osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona on omat Dubarryt! Näistä tulee sinun lempikenkäsi hetkessä, ja nämä palvelevat sinua vuosia, jos ei jopa vuosikymmeniä.
 
Losvika Equestrianin osastolta löydät exclusive brändejä ja eurooppalaista laatutuotantoa. Tuotemerkeissämme kestävä laatu ja hyvät käyttöominaisuudet yhdistyvät. Meillä on pitkät suhteet brändien omistajiin ja mallistojen suunnittelijoihin, tiedämme oikeasti mistä tavarat tulevat ja minkälaisissa olosuhteissa ne valmistetaan.
 
Osastollamme on kenttäratsastaja Eirin Losvik koko viikonlopun, joten ammattitaitoa ja omia kokemuksia kaikista tuotteista löytyy!
 
Laita meille viestiä Instagramissa tai sähköpostilla sales@losvikaequestrian.com, jos sinulla on toiveita, mitä haluat meidän ottavan mukaan.
 
Samalta osastolta löydät myös VILLAgen villapatjat! Jos et vielä ole kokeillut lampaanvillapatjoja hevosen jalkojen hoitoon, niin nyt viimeistään on aika. Huomaat eron jo päivissä ja ihastut tämän luonnontuotteen tehoon varmasti. Yhdellä tuotteella hoidat lähes kaikki hevosesi jalkaongelmat. Hevoset myös pitävät villan tasaisesta lämmöstä.
 
Nähdään Helsingissä, osastolla P 33!