Muista äiti! Tässä 5 ideaa äitienpäivälahjaksi

Kohta vietetään taas äitienpäivää ja monella saattaa olla mielen päällä äitienpäivälahja. Hyvä äitienpäivälahja tuo hymyn äidin huulille! Listasimme lahjaideat, joista jokainen ilahtuu.

Blogi

27.04.2023
Muista äiti! Tässä 5 ideaa äitienpäivälahjaksi
Animo Zea

Animo Zea

Kohta vietetään taas äitienpäivää ja monella saattaa olla mielen päällä äitienpäivälahja. Hyvä äitienpäivälahja tuo hymyn äidin huulille! Tutustu laadukkaisiin lahjoihin ja hanki äidille esimerkiksi tyylikkäät saappaat, kaunis laukku tai laadukas  vesipullo jokapäiväiseen käyttöön! Listasimme lahjaideat, joista jokainen ilahtuu.

 

1. Animo Zea kumisaappaat

Anna lahja, joka tekee arjesta kauniimpaa! Nämä kumisaappaat tulevat olemaan suosittu lahja, joka nostattaa hymyn huulille joka kerta, kun äiti ne vetää jalkaansa. Nämä chelseaboots-malliset, matalavartiset kumisaappaat sopivat yhtä hyvin niin talliin kuin kaupunkiinkin! Löytyy mustana ja viinipunaisena hintaan 69 €.

 

Dubarry Straffan nahkalaukku

Dubarry Straffan bag

2. Dubarry Straffan nahkalaukku

Laukku on varmasti mieluisa lahja naiselle kuin naiselle! Tämä tyylikäs ja ryhdikäs nahkalaukku Dubarrylta on tehty aidosta nahasta. Toimivan laukun tunnistaa siitä, että kaikki tarpeellinen mahtuu mukaan. Straffan-laukussa on hyvin taskuja pikkutavaroille ja edessä magneettilukolla suljettava tilava tasku. Löydät laukun täältä!

 

Cavalleria Toscana Water Bottle

3. Cavalleria Toscana vesipullo

Vesipullo äidille, joka on aina liikkeellä. Cavalleria Toscanan juomapullo on kevyt ja kestävä pullo kisamatkoille, urheiluun, kotiin tai toimistoon. Pitää juomat kylmänä ja kuumana useita tunteja! Valmistettu vahvasta ja turvallisesta ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty mattamustalla pinnalla. 

 

 

 

4. Suursuosikki Dubarry Galway

Jokainen äiti kaipaa hemmottelua! Hanki äidille maailman parhaat (ainakin meidän mielestä!) saappaat lahjaksi. Dubarry Galway on klassinen nahkasaapas, joka on vedenpitävä ja jota voidaan käyttää haastavissa olosuhteissa ja märässä maastossa ympäri vuoden. Täydelliset jalkineet luonnossa viihtyville, hevos- ja koiraihmisille! Galway-saappaat löytyvät eri väreissä!

 

5. Animo Learn - kevään (ja kesän!) kaunein sadetakki

Kevät on täydellinen aika aloittaa alusta ja vaihtaa tummat sävyt vaaleisiin. Animon erinomainen kevyt sadetakki on täydellinen kevään ja kesän epävakaisiin sadepäiviin. Ja voi miten ihania pastellisävyjä! Tyyliä rakastava äiti ilahtuu, kun paketista paljastuu tämä ihana takki!