No hoof - no horse

Kavioden hoito kesällä

Blogi

22.05.2024
No hoof - no horse

Me Losvika Equestrianilla olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parhaita tuotteita hevosystävällesi. Käytämme itse kaikkia tuotteitamme, joten tunnemme ne erinomaisesti. Kevin Baconin kavionhoitotuotteet ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja tehokkuudestaan, ja varsinkin kesäaikaan tuotteet ovat erittäin tarpeellisia hevosen omistajille.

Miksi kavionhoito on tärkeää?

Kavioiden terveys on elintärkeää hevosesi yleisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta. Huonot kaviot voi johtaa moniin ongelmiin, pienistä halkeamista aina sädemätään. Säännöllinen hoito ja oikeat tuotteet ovat välttämättömiä hevosen hoidossa.

Miksi Hoof Solution?

Kevin Bacon's Hoof Solution on erittäin tehokas, nopeasti vaikuttava ja helppokäyttöinen. Sen antiseptiset ominaisuudet puhdistavat ja hoitavat kavioita. Hoof Solution on valmistettu luonnon aineksista ja perustuu ikivanhaan reseptiin. Uuden teknologian avulla saatiin aikaan tuote, joka tappaa bakteereja ja sieniä kavioista.

Nämä ominaisuudet tekevät siitä loistavan sädemädän hoidossa. Voit myös käyttää sitä suojaamaan kavioita jokaisen kengityksen yhteydessä. Suojaava kerros pysyy 24 tuntia. Säännöllinen Kevin Bacon Hoof Solution -tuotteen käyttö pitää hevosesi kaviot terveinä.

Käyttöohjeet: Puhdista kavio huolellisesti (ilman vettä). Ravista pulloa muutaman sekunnin ajan ennen käyttöä, jotta ainesosat aktivoituvat.

Ennaltaehkäisevä hoito: Levitä kerran viikossa.

Sädemätä: Levitä kerran päivässä 2-5 päivän ajan, kunnes oireet vähenee.

 

Muistilista:
› Tarkastus: Puhdista hevosesi kaviot päivittäin.
› Säännölliset kengitys: Pyydä ammattitaitoinen kengittäjä säännöllisin väliajoin hoitamaan hevosesi kaviot.
› Oikea ravinto: Varmista, että hevosesi saa tarpeeksi rehua, joka sisältää kavioiden terveydelle tärkeitä ravintoaineita.


Lisätietoja ja muut Kevin Baconin tuotteet Losvika Equestrian verkkokaupassamme. Valikoimassa myös kaviorasva ja kavioöljy Kevin Baconilta.

Kevin bacon tuotesarja on ammattilaisten käyttämä ja suosittelema.

 

Oma eläinlääkärimme Maria Losvik suosittelee lisäksi Science Supplement 4 Feet lisäravinnetta kavioille. 4 Feet on erikoisvalmiste joka sisältää optimaalisen määrän bioaktiivista D-biotiinia sekä kalsiumia, joita tarvitaan kavion kasvuun.

Hevosesi kiittää sinua!