MM mitalisti Piia Pantsu pitää valmennuksia Losvika Ridhusissa

MM-mitalisti Piia Pantsu saapuu ensimmäistä kertaa Uuteenkaarlepyyhyn ja pitää kaksi viikonloppukurssia esteratsastuksessa! 25-27.8 ja 30.9-1.10 Piia käy Losvika Ridhusissa pitämässä estevalmennuksia. Tervetuloa seuraamaan valmennukset katsomosta ja käy shoppailemassa Losvika Equestrianin ullakkomyymälässä!
17.08.2023
MM mitalisti Piia Pantsu pitää valmennuksia Losvika Ridhusissa

Kuuluisa kenttä- ja esteratsastaja Piia on koulutettu ratsastuksenopettaja Ypäjältä ja jatkokouluttautunut ammattivalmentajaksi Ruotsissa. Hän on myös opiskellut urheilupsykologiaa Lundin yliopistossa.

Jo 20 vuoden ajan Piia on asunut Ruotsin Flyingessä. Hänellä on kilpailumeriittejä maailman huippukisoista, niin kenttä- kuin esteratsastuksesta. Näistä mainittakoon useita sijoituksia EM- ja MM-kilpailuissa kenttäratsastuksessa, pronssimitali Espanjassa vuonna 2002. Kenttäratsastus uran lisäksi Piia on kilpaillut vaikeissa esteratsastuskilpailuissa suurella menestyksellä ja on muun muassa kvaalannut EM-kisoihin.

Valmentajana hän on ollut Suomen maajoukkueen kapteeni sekä esteratsastuksessa että kenttäratsastuksessa eri ikäryhmille, poniratsastajista sennuihin. Maajoukkuevalmennustehtäviä hänellä on ollut myös muissa Pohjoismaissa. Nykyään Piia toimii opettajana Flyingen ansiokkaassa oppilaitoksessa ja valmentaa ratrukoita kaikissa Pohjoismaissa.

Laajan taustansa ja kokemuksensa ansiosta Piian valmennukset sopii kaikentasoisille ratsastajille ja hevosille.

Tunnettu ravintolisien valmistaja, ruotsalainen Trikem, sponsoroi Piia. Trikem on valmistanut korkealaatuisia ruokinta- ja hoitotuotteita sekä hevosille että koirille jo vuodesta 1955. Näistä Losvika Equestrianilla on aina varastossa muun muassa B-vitamiinia, hyaluronihappoa, useita erilaisia shampoita sekä turkinhoitotuotteita.