Ratsastaja Takit Ulkoilutakit Cavalleria Toscana windcheater takki, softshell & mesh
Cavalleria Toscana

Cavalleria Toscana windcheater takki, softshell & mesh

Tuotekoodi: GID274
Erittäin kevyt ja hyvin istuva windcheater takki naisille. Kaikenlaiseen säähän sopiva vettähylkivä ja tuulenkestävä välikausitakki. Tekninen mesh selässä lisää hengittävyyttä ja käyttömukavuutta. Sopii niin ulkoiluun ja vapaa-aikaan kuin ratsastukseen. Peukalon aukot hihoissa ja teipatut saumat. Erinomainen ilmanvaihto nerokkaasti sijoitettujen vetoketjullisten tuuletusaukkojen ansiosta
Lue lisää
330,00 €

Kuvaus

Erittäin kevyt ja hyvin istuva windcheater takki naisille. Kaikenlaiseen säähän sopiva vettähylkivä ja tuulenkestävä välikausitakki. Tekninen mesh selässä lisää hengittävyyttä ja käyttömukavuutta. Sopii niin ulkoiluun ja vapaa-aikaan kuin ratsastukseen. Peukalon aukot hihoissa ja teipatut saumat. Erinomainen ilmanvaihto nerokkaasti sijoitettujen vetoketjullisten tuuletusaukkojen ansiosta.

/

Women's windcheater jacket with breathable, windproof and waterproof inner membrane and technical mesh back.

A technical, high-performance jacket designed for outdoor activities and riding. The model is made of REVO softshell and features a breathable, waterproof and windproof inner membrane with a technical knit back. The long sleeves with thumbholes protect the hands, while the collar, pockets, side vents and fastening are finished with heat-taped zips for additional insulation. The logo edging and lettering on the front lend a strong graphic finish.